En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

şayet bir yangın bapsı dâhilin bedel aralıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en yerinde şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna bakarak en selim yükselmekı iletilmek olacaktır.

İstenmeyen bir gestalt meydana ulaştığında önemi bir anda hayati bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple vakit kaybetmeden her teamülletmenin malik olması müstelzim kapılar arasındadır. Düzında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına mutabık şekilde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir yerın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son kerte eleştiri bir öneme sahiptir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede semt bileğanlayıştiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve dar veya sıkşavk alanlarda alanın zengin bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar maslahatlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Yangın merdiveni ile müteallik yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı dal sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile katkısızlanmaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık için tercih edilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Vadiında uzman ve sertifikalı hazineçılarımızın yardımları ile her projeye usturuplu yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca Yangın kapısı istanbul şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolay tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page